Kademuren en brugherstel

Met het specialistische materieel van PK Waterbouw is werken aan de kademuren en bruggen in de drukke binnenstad geen enkel probleem. En waar nog wel vraagtekens zijn vindt het bekwame team van PK Waterbouw direct de oplossing.

Het ontzorgen van alle betrokken partijen is niet alleen een kwestie van het juiste materieel en de juiste vaklui in te zetten. Het gaat ook om omgevingsmanagement, overzicht en direct kunnen anticiperen op de binnenstedelijke vaarwegen.

PK Waterbouw heeft één controle centrum waar alle vaarbewegingen ‘live’ te zien zijn en kan hierdoor direct inspelen elke situatie die zich op het water voor doet. Door het continu monitoren van alle vaarbewegingen kan worden voorkomen dat het bouwproces onnodig stil komt te liggen. Met de flexibele Floating Traffic Control units kunnen er snel alternatieve vaarroutes worden geboden waardoor alles in beweging blijft.

PK Waterbouw heeft een zeer diverse vloot, o.a. zwaar drijvend hijsmaterieel een groot aantal ruim- en dekschuiten, pontons en betonboten, speciaal ontworpen voor binnenstedelijk bouwtransport en werkzaamheden aan kademuren en brugherstel.